Občasný prodělek nevadí


Soukromí podnikatelé musí mít po celý svůj podnikatelský život na paměti jedno. A tím je skutečnost, že se musí udělat cokoliv, jenom aby jejich podnikání vynášelo. Protože podnikání sice někdy může být i prodělečné, jenže to není ten správný stav. Prodělek je jenom začátkem jeho konce, který si pochopitelně žádný soukromý podnikatel nepřeje.

Musí se tady prostě stůj co stůj vydělávat. A to nejen nějaké drobné. Zisky z podnikání musí být takové, aby se jimi zaplatilo jak podnikatelovo živobytí, tak i výdaje souvisejíc s oním podnikáním.

vyrovnané mince

Takže se třeba něčemu levněji pořízenému vytváří přidaná hodnota a pak se to se ziskem prodává dál. Nebo se tu prodávají i nápady. Prostě se musí hlavně dosáhnout toho, aby bylo peněz dost. Aby příjmy dostatečně převýšily výdaje a podnikání tím pádem mělo svůj ekonomický smysl.

Ale jak všichni víme, nezažívají soukromí podnikatelé vždy jenom úspěchy. Někdy mají klidně i celou řadu problémů. Například by měli za to, co udělali pro své odběratele, dostat zaplaceno, jenže peníze z nějakého důvodu nepřišly. Nebo podražily dodávky materiálu a energie, a to se negativně odrazilo na finanční bilanci firmy. Nebo se musely dejme tomu zvednout mzdy zaměstnanců, stát si řekl o větší než očekávané odvody, něco z firemního vybavení se poškodilo a muselo se to kompenzovat koupí něčeho nového… Prostě je celá řada situací, v nichž přijde vhod hypotéka bez dokládání příjmů od nebankovní společnosti. Nebo i nějaká jiná půjčka. Když přece nejsou vlastní peníze, čím jiným než penězi půjčenými by se to zaplatilo?

bankovky v peněžence

A tak si lidé půjčují peníze. V případě podnikatelů pak nejlépe nebankovní hypotéky. Protože podnikatele často trápí příliš nízké příjmy a záznamy v registrech dlužníků, kvůli kterým by půjčku v bance zřejmě nedostali. Zatímco na tuto nebankovní nabídku je spolehnutí.

Výhodná hypotéka


V dnešní uspěchané době existuje opravdu hodně hypoték a takové hypotéky, které vy si můžete v pohodě sehnat. Když budete chtít bydlet ve vlastním domově, nemusíte si vzít obyčejnou hypotéku. Nemusíte mít zrovna nějaký opravdu veliký byt, ale můžete mít na hypotéky nějaký menší dům, přesně takový, aby vám to tam vyhovovalo. Také určitě víte, že v dnešní době je opravdu mnoho typů a druhů hypotéky, že si můžete vybrat, není pouze jenom jeden druh hypotéky. Kdybych já si měla vybrat, tak bych opravdu spíše koukala po amerických hypotékách. AV americká hypotéka bez registru je v poslední době opravdu hojně vyhledávaná a také je moderní.

Peníze na hypotéku vždy potěší.

V poslední době jsem se dozvěděla, že je právě americká hypotéka bez registru se vám bude hodit, když také budete potřebovat mít nějaké ušetřené finance, protože právě s americkou hypotéku bez registru vůbec neproděláte. Opravdu se vám tohle vyplatí. Mě samotnou tohle také uchvátilo. Proto jsem si řekla, že až s partnerem budeme také potřebovat někdy hypotéku, až nebudeme chtít bydlet v nájmu, tak jsme si oba dva řekli, že určitě budeme koukat jedině po americké hypotéce, stejně tak jako máme doma už americkou lednici, takže budeme mít opravdu všechno americké.

Krásný dům na hypotéku.

Pokud i vy stále váháte a tápete jako u hypotéku pro vás, tak zkuste americkou hypotéku bez registru. Opravdu se nemusíte bát, bude to opravdu kvalitní volba a myslím si, že neuděláte chybu, když si třeba zajdete do banky, kde se zeptáte na tuto hypotéku. Můžete si také samozřejmě sehnat nějakého bankovního poradce nebo bankovního specialistu, který vám vždycky se všemu moc rád poradí. Mě samotnou vždycky uchvátí různé názory a návody, protože já sama bych si tohle třeba ani nezjistila, proto jsem ráda, že jsou různí bankovní poradci a podobně. Bez nich bych byla opravdu v prčicích.

Dospělé starosti


Ono se říká, že dětství bylo bezstarostné. Jak u koho. Starosti rozhodně byly, ale ne ty jako například zda budu mít co jíst, zda dostanu včas výplatu a zda mám kde bydlet. To bylo tehdy jaksi automatické. Bylo to na rodičích, aby nám jako dětem tento základ zajistili. A oni to dělali se stejnou láskou, jako to děláme dnes my pro své děti. Třeba i pro ně bychom rádi lepší bydlení než tady v tom kamrlíku, kde si šlapeme po hlavách a otočit se můžeme jen tehdy, když vyjdeme z bytu ven.

Jenže ono to nové bydlení není jaksi zadarmo. I kdybychom z výplaty odložili tolik a tolik peněz, tak budeme bydlet možná v důchodu, a to ještě sotva. A dva nebo tři miliony nám nikdo jen tak nepůjčí.

balíčky bankovek

Leč, člověku to nedá, a přece jen se slušně oblékne a zaskočí se otázat do banky. Nejprve ovšem musí složit nějakou částku, jako aby se mohl úředník podívat, zda nemá už nyní dluhy. Pokud máte, jste s laskavým úsměvem na rtech vyprovozeni ven a na řadu jde další nešťastník.

A doma už jen přemýšlíte, jak jste do to SOLUSu nebo toho druhého registru dlužníků dostali. Všechno máte zaplacené, nikdo nic nenamítal, upomínka také nepřišla…

sloup bankovek

Jenže ona se má věc tak, že pokud vás někdo do registru dlužníku strčí, vůbec vás na to neupozorní. Takže pokud jste třeba zaplatili jednu nebo dvě složenky později, jste tam jak bába v koksu a žádná banka vám úvěr, a to jakýkoli, neposkytne. Tedy ne taková, která je v bankovním sektoru. Ještě, že zde máme i sektor nebankovní. Jen díky jemu je zde k dispozici americká hypotéka bez registru. Jde o produkt časem prozkoušený a také tak dlouho prověřovaný. Nyní je již po dlouhých letech zde a je velmi oblíbený. Lidé jej vyhledávají velmi rádi pro jeho láci a hlavně rychlost. Protože zde se rozhodně nikdo byrokracií nezatěžuje.

Pokud chcete více informací tak neváhejte a klikněte na odkaz. A uvidíte.

Kdo půjčuje velké peníze?


Lidé často zápolí s finančními problémy. Někdy jim chybí pár korun, a pak se musí na něčem uskromnit, ale někdy jim také chybí tak velké peníze, že už se to zkrátka v žádném případě vlastními silami zvládnout nedá. A tak není neobvyklé, že si u nás někdy trochu utahujeme opasek a někdy si i vysloveně zoufáme.

Vezměte si třeba někoho, kdo potřebuje a chce někde bydlet. Kde má vzít na tuto záležitost tolik peněz, kolik obvykle nemovitosti stojí, když to není právě mimořádně úspěšný a hodně vydělávající jedinec? Kde se mají vzít peníze na další drahé transakce, které nikdo z průměrných nebo dokonce nízkých příjmů nezvládne? To je otázka.

americké peníze

Peníze se nikde nepovalují. A natisknout si je v případě potřeby také sami nemůžeme. A tak často přemýšlíme a hledáme způsob, jak se v dané chvíli k potřebným finančním prostředkům dostat. A když takto uvažujeme, možná nás napadne vzít si někde půjčku.

Což o to, nápad to není zase až tak špatný, i když je jasné, že tím získáme jenom dočasnou finanční výpomoc, jež se nám navíc v průběhu splácení prodraží o náklady, které jsou s ní spojené. Ale peníze nejsou vzácné jenom pro nás, ale i pro finanční ústavy, které nabízejí půjčky. A tak musíme počítat s tím, že nám půjčí jedině ti, které přesvědčíme o své schopnosti peníze splatit.

americký dolar

A kde se přesvědčuje nejsnáze, a tudíž tu získáme třeba i vyslovenou spoustu peněz? Samozřejmě u nebankovní společnosti a její hypotéky. Protože nebankovní americká hypotéka vyžaduje záruku ve formě nemovitosti. A kdo se svou nemovitostí zaručí, ten zjevně bude splácet. A není důvod mu nepůjčit. A to třeba i hodně velké peníze. Protože buď splatí takovou hypotéku dlužník sám, nebo k jejímu splacení poslouží zmíněná nemovitost mající svou hodnotu.

A tak není problém peníze sehnat. Když aspoň nějakou vlastní nemovitost máme.

Nebankovní hypotéka vám prospěje


I když si to zaručeně nepřejeme, dostáváme se někdy do složité finanční situace. Která se pochopitelně projevuje tím, že nemáme dost peněz na zaplacení všeho, co bychom chtěli rádi financovat. Někdy prostě toužíme po větším množství peněz, než kolik jich máme, a musíme takový nedostatek řešit, abychom se zbavili rizika jeho nežádoucích důsledků.

A co děláme, když potřebujeme víc peněz, než kolik jich máme zrovna k dispozici? Pokud si je nezvládáme v dané chvíli přivydělat, nemáme obvykle jinou možnost, než si někde vzít půjčku. A to také často děláme. Ale děláme to logicky jenom tehdy, když nám ji někdo dá. Jinak se o ni totiž jenom bezvýsledně ucházíme.

vějíř z peněz

Je samozřejmé, že nikdo nechce shánět půjčku s tím, že bude nakonec jeho žádost zamítnuta a on nic nedostane. Půjčky se v dobách nedostatku shánějí proto, aby se dostaly a aby se takovými penězi vylepšila platební bilance těch, kdo na tom nejsou dobře. Jenže kdekdo stále ještě neví, jak se věci mají, a proto se uchází třeba o bankovní půjčky i tehdy, když nemá dost velké příjmy nebo má negativní záznamy v registrech dlužníků. Což ale, jak je známo, nemá logiku, protože někomu takovému za dané situace určitě vytouženou půjčku nedají. Někdo takový není bonitní a má smůlu.

cizí peníze

A když chce i někdo takový uspět? Pak by měl zažádat o nebankovní hypotéku. Protože jsou takové nebankovní hypotéky mnohem dostupnější než zmíněné bankovní půjčky. U nebankovních hypoték se ručí za vrácení půjčených peněz nějakou nemovitostí, a proto tu má šanci na úspěch každý, u koho je aspoň minimální šance, že zvládne splácení.

Kdo si tedy vezme nebankovní hypotéku, má to o poznání snadnější. Nemusí nic složitě prokazovat, nemusí dlouho čekat na schválení své žádosti a má své jisté. Klidně i na dlouho a za výhodných podmínek. A to si přece přeje každý, kdo se zrovna ocitl ve složité finanční situaci.

Peněz nemusí být nedostatek


S penězi to bývá někdy složité. My lidé je potřebujeme, vyděláváme si je, ale někdy to dospěje do situace, kdy množství peněz, které jsme si vydělali (a případně dříve našetřili) nestačí na to, aby se nám vedlo dobře, abychom dokázali poplatit všechny potřebné výdaje. Jistě, nemělo by se to stávat, ale nikdo z nás není vůči takové situaci imunní. Každý se může do finančních problémů dostat. A když pak nemá tolik peněz, kolik potřebuje, shání docela pochopitelně další. Protože bez peněz skoro nelze žít.

Ale shánějí lidé peníze navíc vždy tak, jak by měli? Bohužel ne. Je pochopitelné, že si nepočínají správně ti, kdo kvůli nedostatku peněz kradou nebo páchají nějakou jinou trestnou činnost, ale nejenom ti si počínají tak, jak by si počínat neměli. Nerozumně si počínají i ti, kdo žádají o půjčky, které jsou pro ně nedosažitelné. To pochopitelně není nezákonné, ale postrádá to smysl. Nemá přece význam žádat o půjčku, u které je předem jasné, že ji člověk nemůže dostat. To je jenom ztráta energie a času.

jedna mince

I kdyby byla třeba nějaká bankovní půjčka sebekrásnější, co je to platné, když ji nedostane ten, kdo má nízké příjmy a záznamy v registrech dlužníků? Někdo takový může žádat a žádat, ale ať doloží cokoliv, prostě neuspěje. Protože mu bankovní úředníci jednoduše nedůvěřují.

A kde se tedy mají ucházet o dost výhodnou půjčku ti, kteří v bankách nedokážou uspět?

cizí peníze

Moudrou volbou je v takových případech nebankovní hypotéka nebankovnihypoteka.cz. Tady se nedělají drahoty ani kvůli registrům dlužníků, ani kvůli žadatelovým příjmům. Tady se prostě dá do zástavy nějaká nemovitost a splácení půjčených peněz je tím zaručené natolik, že už není důvod takovému člověku nepůjčit.

A tak se dá právě s pomocí nebankovní hypotéky lehce řešit jakýkoliv finanční problém. A všechno se zvládne, protože tu člověku půjčí klidně i hodně velké peníze. A na tak dlouho, aby to zvládnul splatit.

Půjčka se někdy hodí

V dnešní době už nikdo nemá dávno své jisté. To jenom za dob socialismu jsme měli v podstatě všichni jistotu, že se nám vede nevalně a nikdy se nám nepovede výrazně líp, nikdy nezbohatneme. Dnes už má každý z nás všemožný potenciál a může tedy jak zbohatnout, tak i zchudnout. A zatímco bohatý by chtěl být každý, chudnout nechce nikdo. Ale realita je taková, že je zchudnutí daleko pravděpodobnější než zbohatnutí. Protože si každý své peníze ve vlastním zájmu střeží jako oko v hlavě a jen tak někomu je nedá, zatímco se kdekdo ochotně přiživí na někom jiném, i když mu tím může způsobit třeba i fatální ekonomické problémy.

německé mince

A tak se prostě stává, že někdo z nás zbohatne a někdo zchudne.

Zajímat se o to, co si počne ten zbohatlý, nemusíme. On už si s tím hravě poradí. Protože dostatek peněz není něco, co by člověka trápilo, deptalo a přivádělo třeba až k zoufalství. Kdo má peníze, ten je může utrácet, a kdo může utrácet, ten je v pohodě.

S těmi zchudlými je to ale daleko horší. Jakmile se někdo dostane do finančních problémů, skutečně si zoufá. Protože takové potíže už vážně komplikují lidský život, nikoho netěší a ani nemohou těšit. Protože jak se má ten, kdo si nemůže koupit to, co by potřeboval? Přece špatně.

eura bankovky

A tak by měla existovat nějaká pomoc pro ty, kdo mají finanční těžkosti. A tato naštěstí také existuje. Existují půjčky, které si mohou lidé s problémy finanční povahy (někdy) vzít. A kdo tak potřebuje peníze navíc, měl by si najít finanční ústav a jeho konkrétní nabídku půjčky a tuto získat.

Ale všechny půjčky nejsou stejné. A tak nejsou ani stejně dosažitelné ani stejně výhodné. Jistota jménem hypotéka od nebankovní společnosti je tu pak určitě světlou výjimkou. A jak to? U takové nebankovní hypotéky se ručí za splácení zástavou nemovitosti, a tak ji dostane kdekdo, kdo takovou záruku může nabídnout. Zatímco těm ostatním nezbývá nic jiného, než trnout, zda jim vyhoví někde v bance. Kde už se půjčka nezíská ani zdaleka tak snadno.